Онлајн форум „Пристојна работа за работнички – европски искуства и добри практики“

Онлајн форум „Пристојна работа за работнички – европски искуства и добри практики“

Онлајн форум насловен „Пристојна работа за работнички – европски искуства и добри практики“, што се одржа на 27 март 2024 година, организиран во рамките на проектот „Пристојна работа за жени работнички – Социјално учество и зајакнување , овозможи размена на практики и соработка меѓу засегнатите страни посветени на унапредување на…

Смарт Дигитал: Услуги за Дигитализација и Одржливост за Претприемачи

Смарт Дигитал: Услуги за Дигитализација и Одржливост за Претприемачи

Денес започна Обуката „Стратешки пристапи кон дигитална трансформација во услужно ориентирани бизниси“ наменета за Мали и средни претпријатија кои имаат амбиција да растат на меѓународни пазари, Старт ап компании, Брзо растечки компании. Обуката е организирана од страна на Фондацијата за менаџмент и индустриско истражување, во соработка со мрежата Enterprise Europe…

End of content

End of content