Проект “Заедно за успех” – инфо ден за грантовата шема, 15.12.2016, Тетово

На 15.12.2016та година во просториите на Netting School во Тетово се одржа вториот по ред инфо ден за грантовата шема достапна за младинските граѓански организации во рамки на проектот “Заедно за успех: младите претприемачи, движечка сила за добри меѓуетнички односи”. На настанот што го организираше Фондацијата за менаџмент и индустриско…

Објавен повик за грантови на граѓански организации во рамки на проектот „Заедно за успех: млади претприемачи, движечка сила за добри меѓуетнички односи“

Грантовата шема во рамките на проектот „Заедно за успех“ се фокусира на зајакнување на соработката меѓу целните групи на проектот (граѓански организации, млади претприемачи и единици за локална самоуправа) на локално ниво со цел промовирање на младинското претприемништво, со посебен акцент на немнозинските групи во општеството, како заедничка платформа за…

Конкурс за доделување грантови на граѓански организации во областа на претприемништвото

Мрежа за поддршка на млади претприемачи распишува К О Н К У Р С за доделување грантови за финансирање на програми и проекти на граѓански организации во областа на претприемништвото за млади за 2015 година  Краен рок за поднесување пријави: 20 април 2015 година, 16:00 часот 1.       Цели и приоритети на конкурсот Општа…

End of content

End of content