СЕ ОДРЖА РАБОТИЛНИЦА ЗА ВМРЕЖУВАЊЕ НА ОПШТИНИТЕ, БИЗНИС ЗАЕДНИЦАТА И НЕВЛАДИНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ

Во Охрид на 30ти и 31ви август се одржа дводневна работилница насловена како „Вмрежување на општините, бизнис заедницата и невладините организации“ во рамки на проектот Солве ит-школа за социјално претприемништво имплементирана од организацијата Младиинфо Интернационал На средбата учествуваа општините Чаир, Центар, бизнис компании и невладни организации од истоимените општини. Заклучоци…

End of content

End of content