Mотивациски настан:„Зошто претприемачите се толку посебни?“

Фондацијата за менаџмент и индустриско истражување Ве поканува да земете учество на претстојниот настан за мотивација, инспирација и вмрежување на 13 ноември (понеделник) 2017 со почеток од 18 часот, во Кинотека на Македонија , Скопје (http://www.maccinema.com/) Настанот е во рамки на проектот „Заедно за успех: млади претприемачи, движечка сила за добри…

End of content

End of content