Фондација за менаџмент и индустриско истражување ко-организатор на RENEXPO®

Фондација за менаџмент и индустриско истражување ко-организатор на RENEXPO®

Фондацијата за менаџмент и индустриско истражување беше ко-организатор на првиот RENEXPO® саем во Македонија што се одржа на 03 и 04 декември 2019 година во Скопје, а во чии рамки посетителите има можност да се информираат за можните одржливи решенија за енергетските потреби на земјата, како и за решенија за…

End of content

End of content