Бизнис‐коктел: „Жените претприемачки заедно за успех – што ни е потребно на патот наречен претприемништво?“

Во одлична атмосфера, беше одржан бизнис‐коктелот на тема „Жените претприемачки заедно за успех – што ни е потребно на патот наречен претприемништво?“. Настанот беше дел од промотивната кампања „И јас сум претприемач“ воедно го одбележа и  Светскиот ден на жената претприемачка (WED) во Хотел Мериот на 17 ноември 2017, Скопје,…

End of content

End of content