Screenshot 2023 11 21 202840

Обуки за Дигитална Трансформација, создадени специфично за компании базирани на производи и услуги

Фондација за Менаџмент и индустриско истражување преку Enterprise Europe Network а во соработка со Министерство за економија отвараат повик за пријавување на обуки наменети за компании кои работат со производство и услуги.

Screenshot 2023 11 21 202840 1

Ви го претставуваме вистинскиот чекор кон иднината на бизнисот – Обуки за Дигитална Трансформација, создадени специфично за компании базирани на производи и услуги. Нашите програми ги отвораат вратите кон светот на иновациите и стратегиите кои го трансформираат вашиот начин на работа.

Обуки за кои може да се пријавете:

Teal Modern Online Business Webinar Instagram Post

„Трговија и производство во дигиталната ера: дигитална трансформација за претпријатија кои се фокусирани на работа со производи“

Истражете ги најновите технологии и стратегии за успешно интегрирање на дигиталните аспекти во вашата оператива. Отворете си пат кон ефикасност, иновација и зголемен приход.

Teal Modern Online Business Webinar Instagram Post 1

„Стратешки пристапи кон дигитална трансформација во услужно ориентирани бизниси“

Дознајте како да ја формулирате и воведете стратегија за дигитална трансформација која ќе го осигура растот и успешното конкурирање во услужно ориентираните бизниси.

Како да се пријавите:

  • Пополнете ја оваа форма за регистрација и одберете на која обука сакате да присуствувате: https://forms.gle/sCzD3X6sAWBEHgyk7
  • Изберете ја програмата која ви одговара и следете ги упатствата за пополнување на формата за пријавување

Дополнителни Информации:

  • Пријавувањето е отворено до 27.11.2023 (среда) 12:00 часот.
  • Обуките ќе се одржат ПСМ инкубатор (16та Македонска бригада 13б, Скопје) и ќе бидат водени од искусни експерти во областа.

Сакаме да ве видиме како дел од оваа приказна на дигитална трансформација. Придружете ни се и градете го идниот облик на вашиот бизнис!

Screenshot 2023 11 21 195833